ΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ένα όριο για Ευρωπαϊκό Νέων κι ένα Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων / Παγκορασίδων στην πρεμιέρα

  01.08.2020 20:45       2500

Με την επίτευξη ενός ορίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων, που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Λιλιάνο της Ιταλίας και με την κατάρριψη ενός Πανελληνίου ρεκόρ μικρών ηλικιακών κατηγοριών, αλλά και με πολύ καλές επιδόσεις γενικότερα, άνοιξε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης (όλων των κατηγοριών) για την περιφέρεια Βόρειας Ελλάδας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος των Δελφινιών Πτολεμαϊδας έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων, στα 100 μ. διπλά πέδιλα, με επίδοση 43.61.

Το Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων - Παγκορασίδων στα 4Χ100 μ. διπλά πέδιλα μικτής (αγόρια - κορίτσια) κατέρριψε η ομάδα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (Κωνσταντίνος Παντελίδης, Ευάγγελος Ντούμας, Αναστασία Τσομπάνη, Κυριακή Αγοράκη) με 3.39.33.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι διότι γίνονται επιδόσεις πολύ καλές, παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η προετοιμασία των αθλητών, αλλά και το σύντομο χρονικό διάστημα που είχαν στη διάθεσή τους, λόγω του κορωνοϊού. Μας εξέπληξαν ευχάριστα πολλά παιδιά με τις επιδόσεις τους και αυτό είναι καλό και εν όψει των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις".

Αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να βλέπετε ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής