ΤΕΧΝΙΚΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Δύο Πανελλήνια ρεκόρ στις Ημερίδες της Τεχνικής Κολύμβησης

  26.01.2020 19:50       2989

Οι τελευταίες Ημερίδες Ορίων στην Τεχνική Κολύμβηση πριν από τους Χειμερινούς Αγώνες, διεξήχθησαν την Κυριακή (26/1), στον Πειραιά και τη Λάρισα, με τη συμμετοχή 300 αθλητών, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δύο Πανελλήνια ρεκόρ.

Στον Πειραιά, στα 50μ επιφανείας, ο Γεώργιος Καλτσουκαλάς από τα Δελφίνια Περιστερίου, πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων, με επίδοση 16.78, ενώ ο ίδιος αθλητής σημείωσε Παννελήνιο ρεκόρ Παίδων στα 100μ υποβρύχιο, με χρόνο 37.43.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε: «Ήταν οι τελευταίες Ημερίδες πριν τους Χειμερινούς Αγώνες. Οι αθλητές είναι σε καλή κατάσταση και αναμένουμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε ένα μήνα, με τους αγώνες να δίνονται και οι προκρίσεις για τις Εθνικές ομάδες».

Με τη σειρά του ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σαλταμανίκας ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα εξής: "Σήμερα πραγματοποιήθηκαν παρά πολύ καλές επιδόσεις, που δείχνουν ότι οι αθλητές μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σε ένα μήνα είναι οι Χειμερινοί Αγώνες και περιμένουμε εκεί ακόμα καλύτερους χρόνους, με στόχο τη σύνταξη των Εθνικών ομάδων μας".

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.