ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ενημέρωση της ΚΟΕ για τους νέους Κανονισμούς

  23.11.2022 15:18       1097

Συνάντηση, με θέμα την ενημέρωση και εφαρμογή των νέων κανονισμών υδατοσφαίρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA), πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/11) στα γραφεία της ΚΟΕ, από το αρμόδιο τμήμα του αθλήματος.

Παρόντες, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος, η Ομοσπονδιακή Τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Γυναικών, Αλεξία Καμμένου, με τον άμεσο συνεργάτη της Τάσο Πιρπιρή, η Ομοσπονδιακή Τεχνικός των Νέων γυναικών & Νεανίδων Ευτυχία Καραγιάννη, το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και υπεύθυνη της γυναικείας υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου, καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΕΔΥ και της ΚΕΔ, Μιχάλης Σκαλοχωρίτης.

Τοποθέτηση, σχετικά με τους νέους Κανονισμούς, έκανε αρχικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του Μπιρό της FINA, Liaison με την Τεχνική επιτροπή υδατοσφαίρισης, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Οι νέοι Κανονισμοί, που θα σταλούν το αμέσως προσεχές διάστημα στα Σωματεία, θα ισχύσουν από 01/01/2023 στα Ηλικιακά πρωταθλήματα, εκτός της Κ13 (Μίνι Παίδες / Μίνι Κορασίδες), όπου ισχύουν ειδικοί κανονισμοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η ΚΟΕ, ήδη προχώρησε στην αγορά συστημάτων ενδοεπικοινωνίας για τους διαιτητές, που θα χρησιμοποιηθούν στους αγώνες των πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ