ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χρήστος Αφρουδάκης

«Ενθαρρυντική η παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη»

  15.11.2012 16:06       756

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες σημείωσε χθες η ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, επικρατώντας με σκορ 11-8 της ουγγρικής Έγκερ. Έτσι, οι παίκτες του Τεό Λοράντου παραμένουν στην πρώτη θέση του Ομίλου τους με 12 βαθμούς και διεκδικούν μια καλύτερη κλήρωση στους «16».

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την παρουσία της ομάδας στην χθεσινή αναμέτρηση και την μέχρι τώρα πορεία τόσο της Βουλιαγμένης όσο και του Ολυμπιακού, στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι ήμασταν καλοί, αν και θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι κυρίως στον αμυντικό τομέα. Τα οκτώ γκολ ήταν αρκετά για τη Βουλιαγμένη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι συνηθισμένη σε έναν τέτοιο αριθμό. Ίσως θα έπρεπε να δεχθούμε 2-3 λιγότερα τέρματα και γενικότερα να έχουμε πιο σωστή αντιμετώπιση του αγώνα», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος περιφερειακός της Βουλιαγμένης και συμπλήρωσε:

«Ουσιαστικά το χρέος μας το έχουμε κάνει, κερδίζοντας δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια, κόντρα στην Έγκερ και τη Βόλγκογκραντ. Είμαστε πρώτοι στον Όμιλο μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι, μέχρι να αντιμετωπίσουμε ξανά τις ομάδες αυτές στην έδρα τους. Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες, οπότε σίγουρα το έργο μας αυτή τη φορά θα είναι πιο δύσκολο. Ωστόσο, έχουμε τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Όμιλο και από εκεί και πέρα για την πρόκρισή μας στους οκτώ».

Ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στην μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση: «Νομίζω ότι είναι ενθαρρυντικό στοιχείο της φετινής διοργάνωσης, και με βάση την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, το γεγονός ότι δύο ελληνικές ομάδες σημειώνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει τις προϋποθέσεις, αν και βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις και να έχει έναν εύκολο αντίπαλο. Ελπίζω, ωστόσο, να μην έρθουμε αντιμέτωποι, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά επειδή είναι δίκαιο να διεκδικήσουν την πρόκριση και οι δύο ελληνικές ομάδες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος