ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες του Ολυμπιακού, 11-4 τη Σπαντάου στον Πειραιά (photos)

  21.11.2018 22:17       637

Με εντυπωσιακό τρόπο έφτασε σην πρώτη του νίκη στους Ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών της υδατοσφαίρισης ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός (έχει ακόμα μια ισοπαλία και μια ήττα) και δείχνει πλέον το πολύ καλό του πρόσωπο και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου, με σπουδαία εμφάνιση από τα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου και μέχρι το φινάλε, επιβλήθηκαν της γερμανικής Σπαντάου με 11-4 στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά "Πέτρος Καπαγέρωφ", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Πλέον οι Πειραιώτες έχουν τέσσερις βαθμούς σε έναν όμιλο που έχουν γίνει εκπλήξεις και φιλοδοξεί να επαναλάβει παρόμοιες εμφανίσεις για να βρεθεί και πάλι στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0, οι Γερμανοί πέρασαν μπροστά με 3-2, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και πήραν τα ηνία. Με βασικό όπλο την άμυνα και κορυφαίους τους Γούνα, Μουρίκη, Γεννηδουνιά και Πάβιτς, με ένα σερί 5-0 προηγήθηκαν και 7-3 και 8-4 και στη συνέχεια έφτασαν πανηγυρικά στο τελικό 11-4.

Ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι κόντρα στη Μλάντοστ στον Πειραιά στις 5/12.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΠΑΝΤΑΟΥ 11-4

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Κοβάσεβιτς): Μπάξα, Σονταντιέ 1, Γκίλεν, Τσουκ Ματέο, Νεγκρεάν 1, Γιουγκλινγκ, Στρέλεζκι, Ντέντοβιτς 1, Κουέπερς, Ράιμπελ, Ρέστοβιτς, Πιέσιβατς 1, Πέτερφαϊ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής