ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ / ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η Εστέλλα Καραμανίδου, προκρίθηκε ως 3η στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο (pics)

  30.08.2023 12:26       3268

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε, για την ελληνική αποστολή, η αυλαία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων / Κορασίδων, στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, το πρωί της Τετάρτης (30/8).

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος, η Σερραία Εστέλλα Καραμανίδου έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο και προκρίθηκε στον Τελικό με την 3η καλύτερη βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι διεκδικεί παγκόσμιο μετάλλιο.

Η νεαρή πρωταθλήτριά μας εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε με 174,7854 βαθμούς, που την έφεραν τρίτη, έχοντας ξεπεράσει εκπροσώπους παραδοσιακών δυνάμεων του αθλήματος, όπως Ισπανία, Ιαπωνία, Ιταλία.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε η Κινέζα Κουνίι Ζου (190,7417) και τη δεύτερη η Αμερικανίδα Κανάκο Φιλντ (175,7374).

Ο Τελικός του Ελεύθερου Σόλο των Κοριτσιών είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 2/9 στις 9:30 το πρωί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού του Ελεύθερου Σόλο ΕΔΩ.

Αμέσως μετά τον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο Κορασίδων γίνεται ο προκριματικός του Ελεύθερου Σόλο Παίδων με τη συμμετοχή, από ελληνικής πλευράς, του Στέλιου Κουκουσέλη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30/8 (18:00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη Τελετή Έναρξης, ενώ στις 18:30 θα γίνει ο προκριματικός του Ελεύθερου Ομαδικού.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής