ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Εντυπωσιακό «διπλό» στον Πειραιά ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 17-7 τον Εθνικό, σφράγισε την πρωτιά στο G2

  13.04.2024 19:11       907

Εντυπωσιακός ο ΑΝΟ Γλυφάδας, πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Εθνικού Πειραιά, καθώς επικράτησε με 17-7 για την 7η αγωνιστική του G2 της Β’ Φάσης της Α1 πόλο Ανδρών. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου σφράγισε την πρωτιά στο γκρουπ, έχοντας φτάσει τους 35 βαθμούς και πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα play in.

Ο Εθνικός παρέμεινε στους 28 βαθμούς και στην προνομιούχο 2η θέση -καθώς έχασε και το Παλαιό Φάληρο- και όλα θα κριθούν στην 8η και τελευταία αγωνιστική για το ποιος θα καταταγεί 2ος ώστε στα να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τα play in.

Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πούρος με 7 γκολ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 6:42 πριν από τη λήξη του 4ου οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση το Νο 7 του Εθνικού Πρωτοψάλτης για βίαιη ενέργεια (γροθιά σε αντίπαλο)».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 7-17

Οκτάλεπτα: 1-5, 2-4, 3-3, 1-5.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 1, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 1, Μεσκί, Λαδάς, Πανάρετος, Μανδαλιός, Αργυρός.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Ίβιτς, Μαυράκης 2, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 3, Τσαταλιός 2, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 7, Ηλιόπουλος Λ., Κούκουνας 1, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Οικονόμου.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής