ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εντυπωσιακό πέρασμα του Απόλλωνα Σμύρνης από το Ποσειδώνιο, 16-6 τον ΠΑΟΚ

  07.04.2021 17:24       775

Εντυπωσιακά συνεχίζει την πορεία του και εδραιώνει τη θέση του στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα -που θα του δώσει και πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ- ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος νίκησε με 16-6 τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε στους 24 β. και περίπτωση ήττας του ΓΣ Περιστερίου από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι (παίζουν αμέσως μετά), μάλιστα, θα ανέβει στην 3η θέση.

Με βασικό όπλο την άμυνα, που εξουδετέρωσε τα ατού του αντιπάλου,και με ηγέτη και σκόρερ για άλλη μια φορά τον Αλέξανδρο Γούνα, που πέτυχε 5 γκολ -και προηγείται με διαφορά στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος-, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη άρχισε να χτίζει μια διαφορά από το δεύτερο οκτάλεπτι και την άυξησε μέχρι το φινάλε. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 13 βαθμούς, αλλά είναι πάντα μέσα στη διεκδίκηση της εισόδου στα πλέι οφ.

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-16

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-4, 1-5, 1-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης 2, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης, Παπάκος Ι. 1, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Λαλιάς, Μανθογιάννης, Κουγιούνης, Νικολαΐδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιαννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Βιτέλλας 1, Μπόουεν 3, Γούνας 5, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 2, Δραγώνας.

Διαιτητές: Σπανούδης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής