ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β' ΦΑΣΗ

Εκπληκτικός ο Πανιώνιος, "μπλόκαρε" τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 12-8 στη Νέα Σμύρνη (pics)

  26.02.2022 21:14       1048

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος θυμίζει πλέον η ομάδα πόλο Ανδρών του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου, με μια εκπληκτική εμφάνιση στην έδρα τους, επιβλήθηκαν με 12-8 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/2), στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ο "ιστορικός" είχε την απόλυτη κυριαρχία στην επίθεση και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, εκτός από το αρχικό 0-1, στον ΝΟΒ να περάσει μπροστά η έστω να ισοφαρίσει. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν να προηγούνται μέχρι και 10-5 και αργότερα 12-7, έχοντας κορυφαίο τον Τάκη Δήμου, που πέτυχε και τρία γκολ.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε στους 39 βαθμούς και ισοβάθμισε στη 2η θέση του πρώτου γκρουπ της Β' φάσης με τον ΝΟΒ και δείχνει αποφασισμένος να πάει πολύ ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 4-2, 1-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Ζουρίδης 1, Σπούνερ 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Μοσκόφ 3, Δήμου 3, Καπετανάκης, Καζάκος, Κουκουνάς, Μαυράκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής