ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / PLAY OFF ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (1-4)

Επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 16-13 τον Απόλλωνα Σμύρνης, όλα θα κριθούν στον Λαιμό

  02.05.2023 22:40       16647

Σε τρίτο αγώνα, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Πέμπτη (4/5) στις 18:00, θα αναδειχθεί ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ των δύο, στο Σεράφειο κολυμβητήριο, οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του ΝΟΒ επιβλήθηκαν με 16-13 επί της πρόσφατα αναδειχθείσας Κυπελλούχου Ευρώπης (Challenger Cup)  “ελαφράς ταξιαρχίας, ισοφάρισε σε 1-1 νίκες και επανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με πάθος, δύναμη και ένταση στις εξέδρες, καθώς χρειάστηκε κάποια στιγμή και η επέμβαση αστυνομικής δύναμης (5:17 πριν από τη λήξη της 2ης περιόδου, όπως αναφέρεται και στο φύλλο αγώνα). Οι παίκτες του ΝΟΒ είχαν πάρει μια διαφορά δύο και τριών γκολ από το δεύτερο οκτάλεπτο, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 9-9, αλλά με πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά και μπλοκάροντας τα ατού του αντιπάλου, σε κρίσιμα σημεία στο φινάλε, οι Βουλιαγμενιώτες έφτασαν στην πολύτιμη νίκη με το τελικό 16-13.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-16

Οκτάλεπτα: 4-6, 3-3, 3-4, 3-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 4, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 3, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής