Στη θέση του Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικής Κολύμβησης (CMAS) επανεξελέγη για άλλη μια φορά το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος του αθλήματος Ηλίας Ξιάρχος.
Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της CMAS έγιναν την περασμένη Παρασκευή (9/5) στην πόλη Σαρμ Ελ Σεΐχ της Αιγύπτου.
Έτσι η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να έχει ισχυρή εκπροσώπηση στο άθλημα σε διεθνές επίπεδο, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα αθλήματα που βρίσκονται υπό την σκέπη της ΚΟΕ, με την συμμετοχή του Προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου στη διοίκηση του Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (European Aquatics) ως Αντιπρόεδρος και στο μπιρό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (World Aquatics), ως μέλος και Liaison με την υδατοσφαίριση.
Θυμίζουμε ότι η CMAS έχει αναθέσει στη χώρα μας τα φετινά Παγκόσμια πρωταθλήματα Τεχνικής Κολύμβησης Masters και Νέων - Νεανίδων, που θα διεξαχθούν στη Χίο 13-16/6 και 17-24/6 αντίστοιχα.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής