ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επανήλθε στην τετράδα ο ΝΟ Αργοστολίου, 15-8 τον ΝΟ Πατρών

  14.04.2013 15:33       945

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών φιγουράρει και πάλι ο ΝΟ Αργοστολίου που βλέπει εφικτό το στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ και πιο κοντά την υπόθεση εξόδου στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, ως τυπικά γηπεδούχος στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, νίκησε με 15-8 τον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό ΝΟ Πατρών, στο ματς που έκλεισε σήμερα την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βρίσκεται, μάλιστα, 2 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό (με τον οποίο θα αναμετρηθούν στην Κεφαλονιά την μεθεπόμενη 21η αγωνιστική).

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 15-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 3-3, 3-1, 5-2

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 2, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 4, Χαραλαμπόπουλος 3, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 4, Ντότσικας, Μάναλης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Αγιαννιτόπουλος, Δανούρδης 4, Πολάτος, Κανελλόπουλος, Ξανθόπουλος, Τοράκης, Πανουτσόπουλος 1, Μπέκοβιτς 3, Λεβεντάκος, Γκότσης, Πίσσιας, Λιβαθηνός, Γουργουλέτης, Μανίκας, Λουκόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής