ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επεισοδιακή, αλλά εύκολη νίκη του Εθνικού (12-4) επί του Νηρέα Λαμίας στον Πειραιά

  31.01.2015 21:08       722

Eπεισοδιακό ήταν το παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη  δράση της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ανδρών, ανάμεσα σε Εθνικό και Νηρέα Λαμίας, με τους γηπεδούχους να φεύγουν νικητές, επικρατώντας εύκολα με 12-4 των φιλοξενουμένων.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ο  Εθνικός ήδη από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε την ανωτερότητά του, προηγούμενος με 7-0 στο τέλος του πρώτου μισού.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, μετά από αψιμαχίες και έντονες λογομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, κάτι το οποίο επέφερε και μικρή διακοπή του παιχνιδιού,  αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Καλαμάρης και Πετρόχειλος από πλευράς Νηρέα Λαμίας.  Ο προπονητής του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους, όπως και οι Θαλασσινός, Χατζηκυριακάκης. Το παιχνίδι ξανάρχισε με το 4-1 υπέρ των Πειραιωτών, να καταδεικνύει την υπεροχή τους και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λαμιώτες, με το Ζάχο Αναστασιάδη να εκτελεί χρέη παίκτη- προπονητή.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Εθνικού χαλάρωσαν, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 3 γκολ και το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 12-4 υπέρ των γηπεδούχων.

Πέντε γκολ για τον Εθνικό σημείωσε ο Διονύσης  Καρούντζος.

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 12-4

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 4-1, 1-3

ΕΘΝΙΚΟΣ

ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Τζωρτζάτος

Φλώρος Χ.

Τζώρτζης 2

Αναστασιάδης 2

Θαλασσινός 1

Πίσσας

Κουτσιαλής 1

Χρυσανθακόπουλος

Χατζηκυριακάκης

Χαριτάκης

Μπιλάλης

Πετρόχειλος

Βουλγαράκης 1

Καλαμάρης

Καρούντζος 5

Καστανάκης

Κόχειλας

Σταυρόπουλος

Μπεριστιάνος 1

Φλώρος Α. 2

Αϊβαλιώτης

Μπελέρης

Αργυρόπουλος 1

Χάλαρης

Προπονητής: Φάνης Κουντουδιός

Προπονητής: -

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ