ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έπεσε η αυλαία σε Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Αμαλιάδα και Χίο

  10.06.2018 21:47       903

Έπεσε την Κυριακή (10/6) η αυλαία της 2ης Θερινής ημερίδας όλων των Κατηγοριών για τα σωματεία της Αττικής, εκεί όπου κολυμβητές και προπονητές είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων που ακολουθούν.

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου έλαβαν μέρος 800 κολυμβητές / τριες από 49 σωματεία, ενω επέστρεψαν από τις ΗΠΑ και έλαβαν μέρος στους αγώνες και ορισμένοι ακόμη αθλητές. Η συμμετοχή θεωρείται ικανοποιητική για την εποχή, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Κραουνάκη, ενώ ήταν μια ευκαιρία για τους κολυμβητές να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται για την εποχή και σε ποια αγωνίσματα θα λάβουν μέρος στους επόμενους αγώνες. Σε 10 ημέρες, άλλωστε, αναχωρούν για τους Μεσογειακούς Αγώνες, μετά ακολουθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και φυσικά το Πανευρωπαϊκό. 

Tα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ολοκληρώθηκαν, επίσης, και στη Θεσσαλονίκη και το Εθνικό κολυμβητήριο οι Θερινοί αγώνες των προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών) για τα Σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, με επίσης αρκετά μεγάλη συμμετοχή και καλό συναγωνισμό.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αμαλιάδας, ολοκληρώθηκε εξάλλου η 2η ημερίδα ορίων όλων των Κατηγοριών, καθώς και οι Θερινοί αγώνες 9-12 ετών, για τα Σωματεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Στους αντίστοιχους αγώνες στη Χίο, για τα σωματεία του Αιγαίου, τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ