ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΜΑΛΤΑ

Επέστρεψαν οι ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες Νεάνιδες της Καλλιτεχνικής (pics)

  05.07.2021 21:55       2396

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/7) επέστρεψε στην Αθήνα, από τη Μάλτα όπου μετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, η αποστολή της περήφανης Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης με τα ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενα για το μέλλον κορίτσια μας. Στις αποσκευές τους το χάλκινο μετάλλιο στο Highlight, αλλά και τα πολύ καλά πλασαρίσματα στο Κόμπο (5η θέση), στο Σόλο με τη Ζωή Καράγγελου και στο Ντουέτο.

Την αποστολή υποδέχθηκαν από πλευράς του ΔΣ της ΚΟΕ, η Ειδική Γραμματέας και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα, αλλά και φίλοι του αθλήματος και συγγενείς των αθλητριών και των μελών της αποστολής.

Η Δέσποινα Καράμπελα δήλωσε κατά την άφιξη της αποστολής: «Ύστερα από ένα πετυχημένο καμπ προετοιμασίας ενός μήνα, τα κορίτσια πέτυχαν τον μέγιστο δυνατό στόχο. Μετά από πολύ καιρό είδαμε να καλούνται στο καμπ πολλά κορίτσια από την επαρχία. Βάζουμε υψηλούς στόχους και δίνουμε βάση στο φυτώριο και σε όλες τις ηλικίες και σταδιακά θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κυριάκο Γιαννόπουλο για τη στήριξη. Ήταν αθλητής και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του αθλητή και της αθλήτριας και τις βάζει μπροστά.

Η προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη μας είπε από την πλευρά της: «Τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τον στόχο που βάλαμε πριν από έναν μήνα, όταν έγινε η επιλογή των αθλητριών και ξεκίνησε η προετοιμασία για το νέο αυτό team. Τέτοιες προσπάθειες χρειάζονται για να συνεχιστει η ανοδική πορεία του αθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και σε όσους πίστεψαν και βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες της Εθνικής μας για την επιτυχία τους».

Θυμίζουμε την αποστολή: Αθλήτριες: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Κόμπο, Highlight), Σταυρούλα – Βάγια Ελένη (Ομαδικό, Highlight, Κόμπο), Ελένη Φράγκου (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ελεύθερο Σόλο, Ελεύθερο Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο, Τεχνικό Σόλο, Τεχνικό Ντουέτο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτου (Highlight, Ομαδικό, Κόμπο, Τεχνικό Ντουέτο), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ελεύθερο Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο, Τεχνικό Ντουέτο, Highlight), Βασιλική Μολώζη (Highlight, Ελεύθερο Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο), Γεωργία Ζώταλη (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight), Κωνσταντίνα Φιλέντα (Highlight, Ομαδικό, Κόμπο), Γλυκερία Ταραζά (Ομαδικό, Κόμπο), Δέσποινα Ταμπακάκη (Highlight, Κόμπο). Μαζί τους, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελεάνα Ασκοξυλάκη, η φροντιστής Ιφινόη Δαββέτα, η φυσικοθεραπεύτρια Στέλλα Μητσογιάννη, ο γιατρός Λάμπρος Λάσδας, η διεθνής Κριτής Στέλλα Κωνσταντινίδου και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Άκης Παυλογιάννης ως αρχηγός της αποστολής.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής