ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Επέστρεψε η Εθνική από την Τεργέστη

  23.04.2012 16:59       1149


Το μεσημέρι επέστρεψε από την Τεργέστη η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών, όπου έδωσε το «παρών» στο Προολυμπιακό τουρνουά, χωρίς να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Θετική έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στο αεροδρόμιο, Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος δεν περίμενε τις αθλήτριες μαζί με τις οικογένειές τους και τα ΜΜΕ, αλλά πέρασε στον χώρο αναμονής των αποσκευών, και εκεί κάλεσε τον αρχηγό της αποστολής και πρόεδρο της ΚΟΕ κύριο Δημήτρη Διαθεσόπουλο, τους προπονητές και τις αθλήτριες, λέγοντάς τους πως η Πολιτεία, που εκφράζεται μέσα από το πρόσωπό του, είναι δίπλα στην ομάδα.

Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στα γραφειοκρατικά προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα, όμως τους διαβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι τίποτα από όσα έχει δεσμευτεί η Πολιτεία, δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Τέλος, είπε πως αυτό αποτελεί δέσμευση του κράτους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές τις 6ης Μαΐου.

Στην συνέχεια, οι πρωταγωνιστές της Τεργέστης παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, υποστηρίζοντας ότι η πρόκριση χάθηκε λόγω του στρεβλού συστήματος διεξαγωγής του Προολυμπιακού Τουρνουά, και κάτω από την δεδομένη πίεση να βρεθεί η πρωταθλήτρια κόσμου στους Ολυμπιακούς.

Τέλος, ανακοινώθηκε και επισήμως πως η Άντυ Μελιδώνη και η Γιούλη Λαρά, δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στην Εθνική ομάδα, με το μήνυμά τους, αλλά και των υπολοίπων, να είναι πως η ομάδα δεν θα χαθεί, αφού υπάρχει μέλλον στις μικρότερες ηλικίες.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος  Χαραλαμπόπουλος