ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός, με εμφατική επικράτηση, 16-12 τη Γιαντράν στο Σπλιτ

  23.02.2022 21:29       586

Απολαυστικός, από επιθετικής πλευράς και δείχνοντας το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο, ο Ολυμπιακός έκανε μια γεμάτη εμφάνιση στο Σπλιτ της Κροατίας, επικράτησε με το εμφατικό 16-12 επί της Γιαντράν και επέστρεψε στις νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ της υδατοσφαίρισης και συγκεκριμένα για τη 10η αγωνιστική του Α' Ομίλου.

Με πλουραλισμό στην επίθεση και με κορυφαίους τους Γενηδουνιά (που πέτυχε 4 γκολ και ήταν μπροστάρης), Κολόμβο (3) και Φιλίποβιτς (2), ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και παραμένει στη διεκδίκηση μιας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο Final-8 του Βελιγραδίου.

Οι παίκτες του Βλάχου επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα και παρά τις πολλές αποβολές που χρεώθηκαν και οι οποίες τους στοίχισαν αμυντικά, κατάφεραν στην επίθεση να βρουν τις λύσεις με όλους τους τρόπους, να χρίσουν ένα προβάδισμα από το ξεκίνημα και να το αυξήσουν μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-16

Οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 3-5, 4-4

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΙΛΤ: Πόντρουτς, Μπούριτς 1, Μάρινιτς 3, Τσάγκαλι, Μπούτιτς 2, Πεΐκοβιτς 1, Μπούκιτς 1, Χάρκοφ 3, Ντέλιτς, Ντόμπουντ, Σέτκα 1, Ντούζεβιτς, Άνιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 3, Ζερδεβάς.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής