ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Σμύρνης, 11-7 την ΑΕΚ

  24.10.2020 20:32       602

Με καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλων Σμύρνης –που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Μπόουεν και τον Μίτροβιτς, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους-, επικράτησε της ΑΕΚ με 11-7 στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επέστρεψε στις νίκες (τρεις συνολικά) μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο, που είναι και η μόνη έως τώρα στη σεζόν.

Στο περιθώριο του αγώνα ο Απόλλων βράβευσε τον νυν προπονητή της ΑΕΚ και πρώην δικό του, τον Κωνσταντίνο Δάνδολο, που μαζί του κατάφερε όλες τις ανόδους από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική και μέχρι την Α2 Ανδρών.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ 11-7

Οκτάλεπτα: 5-2, 2-0, 3-4, 1-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος,, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μοσκόφ 4, Βιτέλλας, Τροβάς, Γούνας 3, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Φέγγος, Κίτσος.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 1, Κουλιεράκης 1, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Ράντζεν 2, Στελλάτος, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Παυλιδάκης, Παπάκος.

Διαιτητές: Κατσώνης, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής