ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Σμύρνης, εύκολα 16-7 τον ΠΑΟΚ

  16.11.2019 19:56       777

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε –μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, που είναι και η μοναδική έως τώρα– νικηφόρα στις υποχρεώσεις του για την Α1 Ανδρών, επικρατώντας στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική με 16-7 του  ΠΑΟΚ, στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», που με την έβδομη φετινή νίκη της διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ήταν καταιγιστική ειδικά στο δεύτερο οκτάλεπτο στη διάρκεια της οποίου δέχτηκε μόλις ένα γκολ και στον αντίποδα πέτυχε επτά, παίζοντας εξαιρετικά τόσο στην άμυνα όσο και στην κόντρα. Κορυφαίος σκόρερ ο Παπαγεωργίου με 5 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ 16- 7

Οκτάλεπτα: 3-2, 7-1, 3-2, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης 1, Αλαμάνος, Γραμματικός 2, Μοσκόφ 2, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου 5, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος 1.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς 2, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Πολυμ., Μπλάζεβιτς 3, Αντιβαλίδης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος, Βοζίκης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής