ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Επέστρεψε στις νίκες ο ΓΣ Περιστερίου, 10-7 το Παλαιό Φάληρο

  10.12.2022 17:44       549

Ντέρμπι έγινε στο κολυμβητήριο της Χωράφας, αλλά ο ΓΣ Περιστερίου υπέταξε τελικά το Παλαιό Φάληρο στο φινάλε με 10-7, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα σοκ την προηγούμενη αγωνιστική στα Χανιά.

Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν έτσι στην 3η θέση (και τους 21 β.) της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο ΝΟ Χανίων παραμένει προτελευταίος.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Λούδη προηγήθηκαν με 6-3, η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ισοφάρισε σε 7-7, αλλά με ξέσπασμα στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και στις αρχές του τέταρτου, αλλά και καλή άμυνα στο τέλος, οι Περιστεριώτες έφτασαν στη νίκη με το τελικό 10-7.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-4, 1-0.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 2, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 2, Τασαχιλίδης 2, Λαδάς 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Σέννης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος 1, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 1, Κουτλάκης, Παπαδόπουλος Γ. 2, Καλκαβούρας, Μαυράκης 2, Λιαπάκης, Προκόπης, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής