ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επέστρεψε στις νίκες ο Υδραϊκός, 9-8 στα Χανιά με ανατροπή

  03.04.2021 16:25       648

Βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα πήρε ο Υδραϊκός. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό, καθώς επικράτησε 9-8 και μάλιστα εκτός έδρας, του ΝΟ Χανίων -στο κολυμβητήριο της κρητικής πόλης-, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, με ανατροπή. Ο Υδραϊκός έφτασε έτσι στους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που τον κρατάει ολοζώντανο στην υπόθεση της συμμετοχής στα πλέι οφ. Αντιθέτως, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρέμεινε στους 9 β.

Οι Χανιώτες προηγήθηκαν με 4-2 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια οι Υδραίοι βελτίωσαν άμυνα και φουνταριστό, βρήκαν λύσεις με π.π. και πέρασαν μπροστά 6-4, οι Χανιώτες ισοφάρισαν σε 7-7, αλλά η ομάδα του Βολτυράκη ξαναπέρασε με 9-7. Ο Μαζοκοπάκης απλά μείωσε στο τελικό 9-8.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 3-4, 1-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος 2, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Γουίλιαμς, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Αποστολάκης, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης 1, Κουμής, Κανδανολέων, Παπαμανωλιουδάκης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός 2, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 1, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος 1, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής