ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

Επίδειξη στο πλαίσιο του καμπ στα Χανιά

  13.07.2014 17:44       714

Στα πανέμορφα Χανιά βρίσκεται αυτές τις μέρες η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων όπου μέχρι την προσεχή Τρίτη μετέχει σε καμπ προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνει σε λίγες ημέρες στο Ελσίνκι. Στο πλαίσιο του καμπ οι αθλήτριές μας θα κάνουν μια ακόμα επίδειξη του προγράμματος που θα παρουσιάσουν στην κορυφαία διοργάνωση της σεζόν, αύριο Δευτέρα στις 19.30 στο κολυμβητήριο Χανίων.

Στο καμπ προετοιμασίας, που γίνεται υπό την επιμέλεια της ομοσπονδιακής προπονήτριας Μαρίας Θηβάιου και της συνεργάτιδάς της Σύλβιας Σαβράμη, μετέχουν οι: Αθανασία Τσόλα (Σόλο, Ντουέτο, Ομαδικό), Γιάννα Γκεοργκίεβα (Ντουέτο, Ομαδικό), Μυρτώ Καματερού, Εβίτα Κωφίδη, Τόνια Μαζοκοπάκη, Σοφία Μαρκογεώργου, Αναστασία Πρεζεράκου, Σοφία Σαραντίδη, Ελένη Στραβάκου, Αναστασία Ταξοπούλου, Κατερίνα Φουκαλά, Βαλεντίνα Φαραντούρη (για το Ομαδικό).

Η Μαρία Θηβαίου μας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον ΝΟ Χανίων, έναν σύλλογο με παράδοση στον Υγρό στίβο και με διακρίσεις στη Συγχρονισμένη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ. Η προετοιμασία μας είναι σε πολύ καλό δρόμο, 12 ημέρες πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και νομίζω ότι θα είμαστε πανέτοιμες τότε. Εκεί στο Ελσίνκι, χωρίς πολλά λόγια, θα επιδιώξουμε το καλύτερο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής