Με ανατροπή στην ανατροπή ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε μεγάλη νίκη με 10-8 επί του Παλαιού Φαλήρου, που τον φέρνει στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στην 13η αγωνιστική.
Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη πέρασε έτσι μπροστά από τον αντίπαλό του στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ πήρε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας (είχε χάσει με 10-9 στον πρώτο γύρο).
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και είχε ανατροπές. Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε τρεις φορές με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (3-0, 4-1, 5-2), όμως το Φάληρο επανήλθε και με σερί 4-0 προηγήθηκε στις αρχές της τελευταίας περιόδου με 5-6. Όμως, κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των γηπεδούχων που δεν πτοήθηκαν και με δικό τους σερί 4-0 έφτασαν στο 9-6, που τους εξασφάλισε τη νίκη. Το Παλαιό Φάληρο προσπάθησε να μειώσει ώστε να καλύψει την ισοβαθμία, όμως δεν τα κατάφερε κι έμεινε στο 10-8.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-8
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 0-2, 5-3.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ. 1, Τρας Κ. 1, Περόπουλος, Μπραΐμης 4, Τρας Τζ., Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 1, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.
Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής