ΤΕΧΝΙΚΗ / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Επιμόρφωση 21 διεθνών Κριτών σε Σχολή της Fina

  14.03.2012 10:35       1664

Αρχίζουν αύριο (Πέμπτη), στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΟΕ, οι εργασίες της Σχολής Κριτών συγχρονισμένης κολύμβησης της Fina, που διοργανώνει η Ομοσπονδία.

Η Σχολή είναι επιμορφωτική και μετά τις γραπτές εξετάσεις της ερχόμενης Κυριακής (18 Μαρτίου) οι Κριτές θα λάβουν την επάρκεια που απαιτείται για να μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος την επόμενη 4ετία.

Στη Σχολή θα διδάξει η Τζένιφερ Γκρέι (Βρετανία), υπεύθυνη από πλευράς Fina για την επιμόρφωση των Κριτών.

Θα την παρακολουθήσουν συνολικά 21 διεθνείς Κριτές από την Ελλάδα (9), την Ιταλία (2), την Κροατία (2), το Ισραήλ (2), τη Βουλγαρία (2), την Τουρκία (3) και Μαλαισία (1).

Οι Ελληνίδες / ες και η κατηγορία στην οποία βρίσκονται ως διεθνείς Κριτές: Θηβαίου (Α), Κουγιά, Μπαντέ, Κωνσταντινίδου (Β), Παπαθεοδοσίου, Μαρούγκα, Γάσπαρη, Καρύδης, Παντολέον (Γ).

Η Σχολή καθημερινά θα λειτουργεί από τις 09.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

«Είναι σημαντικό γεγονός που θα βοηθήσει στην επιμόρφωση και την ενημέρωση μας, από την αρμόδια υπεύθυνη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ώστε τα εφόδια που αποκτά ένας Κριτής να είναι τέτοια που θα τον βηθήσουν καλύτερα στην διεκπεραίωση των καθηκόντων του στους διεθνείς αγώνες», τονίζει για τη τη σημασία της Σχολής, η Ελένη Κουγιά τεχνική σύμβουλος του αθλήματος στην ΚΟΕ.

Στη ΦΩΤΟ εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το Εθνικό πρωτάθλημα 2012 στο Κερατσίνι

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ