ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ

Επίσκεψη της ΚΟΕ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

  17.02.2012 13:40       1188

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΚΟΕ, που βρίσκεται στη Λάρισα για το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΕΝ.

Στη συνάντηση με τον κ. Αγοραστό, ήταν παρόντες ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης Χριστόδουλος Χούμας και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Νίκος Κραουνάκης και Νίκος Γέμελος.

Η ίωση που κράτησε στην Αθήνα τον Σπύρο Γιαννιώτη, ήταν η αιτία που στη συνάντηση αυτή, δεν ήταν παρών και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Με τον κ. Αγοραστό, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διοργάνωση του πρωταθλήματος στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και για την οποία συμβάλει σημαντικά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς επίσης και το γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας στο μέλλον.

Θυμίζουμε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, στο Βόλο, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων και η συμβολή της Περιφέρειας, αναμένεται να είναι ουσιώδης.

Στη ΦΩΤΟ ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός