ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Επιστρέφει με την πανηγυρική πρόκριση ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson παρά την ήττα από την Ούιπεστ (12-7)

  23.09.2023 20:17       838

Αποστολή εξετελέσθη…Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson επιστρέφει από το παρθενικό ευρωπαϊκό του ταξίδι με το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League στις αποσκευές του. Πριν το σημερινό (23/9) τελευταίο του αγώνα στον Α’ προκριματικό όμιλο στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης είχε σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κόντρα στην γηπεδούχο Ούιπεστ διεκδικούσε και τη πρώτη θέση του ομίλου. Και σε αυτό το ματς-ντέρμπι κορυφής τα κορίτσια πάλεψαν όσο μπορούσαν. Ηττήθηκαν 12-7 αλλά βεβαίως…τους αξίζει και με το παραπάνω το χειροκρότημα.

Ήταν άκρως ανταγωνιστικές στα τρία οκτάλεπτα και η τελική διαφορά διαμορφώθηκε στο τέλος. Τότε που ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson έχασε με τρεις ποινές την Κούλχαας και την Ευδοκία Τσιμάρα ενώ η Μάγκιαρι, τερματοφύλακας της Ούιπεστ, απέκρουσε και τρίτο πέναλτι!

Δείτε τη διακύμανση του αγώνα ΕΔΩ.

ΟΥΙΠΕΣΤ (ΟΥΓΓ.) - ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON 12-7

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-3, 4-1

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 1, Ηρώ Καρυπίδου 1, Κούλχαας, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 2, Κοντογιάννη, Αρχοντάκη.

Τα τέρματα της Ούιπεστ σημείωσαν οι: Όμπελι 2, Βάρο 2, Περεζτέγκι 2, Μακσάι 1, Χάιντου 1, Λεντβάι 1, Μπάκσα 1, Ζέγκεντι 1, Ριμπάνσκα 1.

Διαιτητές: Βένγκενροθ (Ελβετία), Ντιμάς (Ολλανδία).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες)

  1. Ούιπεστ 9 βαθμοί (3 αγώνες)
  2. Άλιμος ΝΑΣ Betsson 9
  3. Φερεντσβάρος 3 (3)
  4. Σπαντάου 0 (2)
  5. ΑΝΟ Γλυφάδας 0 (2 ματς)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος