ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή με σπουδαία νίκη ο Πανιώνιος, 11-8 το Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα

  05.10.2019 15:16       798

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία και συγκεκριμένα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του 34ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν με 11-8 επί του Παλαιού Φαλήρου, στο τηλεποπτικό ματς της πρεμιέρας (Σάββατο 5/10) , που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι Φαληριώτες πέτυχαν το πρώτο γκολ της σεζόν με τον κορυφαίο σκόρερ του Τρούλο (5 γκολ) , αλλά στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία και προηγήθηκε με 3-1 και 5-2. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα του Λοράντου μείωσε στο ένα γκολ (5-4) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη διαφορά στο ένα γκλολ μέχρι και το 9-8, αλλά το συγκρότημα του Δήμου βρήκε τους τρόπους στο φινάλε και πέτυχε δυο αναπάντητα γκολ με τους Καζάζη και Σπούνερ έφτασε στη νίκη με το τελικό 11-8. Για το Φάληρο, κορυφαίο σκόρερ οι Αλεξίου (4) και Σπούνερ (3).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΤΡΟ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 3-2, 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 2, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 3, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., Αλεξίου 4, Γαβαλάς Σπ., Βέκκος, Δήμου Δ. 2, Στάθας, Δούκας, Μπουζαλάς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης, Τρούλος 5, Ντε Σόουζα, Γαβαλάς Ι., Μητράκης, Κουρμελές, Κοντονής Ν.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής