ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Επιστροφή στο νερό

  20.05.2020 11:07       1420

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο ΟΑΚΑ. Υπήρξε μία καθυστέρηση στην έναρξη της προετοιμασίας αφού πέντε από τα δώδεκα κορίτσια προέρχονται από συλλόγους της επαρχίας και αδυνατούσαν να μετακινηθούν μέχρι την Δευτέρα. Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε μόνο η Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Τζωρτζίνα Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ανδριάνα Μισίκεβιτς, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Έλενα Δεληγιάννη, Βιολέτα Ζουζούνη και Μαρία Καραπαναγιώτου.

Η Εθνική ομάδα επρόκειτο να λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά στο Τόκιο, διεκδικώντας την παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο ομαδικό. Η διοργάνωση μετατέθηκε για τον Μάρτιο του 2021. Η χώρα μας θα εκπροσωπείτο στη διοργάνωση και με το ντουέτο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και της Εβελίνας Παπάζογλου, οι οποίες είχαν πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην Ολυμπιάδα, την τρίτη διαδοχική για την Ευαγγελία και την δεύτερη για την Εβελίνα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ