ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ/ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επιτυχημένες διοργανώσεις στα τρία κολυμβητήρια

  11.01.2015 20:45       779

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Ημερίδες ορίων που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε τρία κολυμβητήρια, το διήμερο 10-11 Ιανουαρίου.

Νέα Σμύρνη, Νίκαια και στη συμπρωτεύουσα το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο φιλοξένησαν τους άρτια οργανωμένους αγώνες, με τη συμμετοχή να αγγίζει τα 1400 παιδιά και στις τρεις ημερίδες.

Όντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, τα παιδιά έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενόψει των Χειμερινών αγώνων, πρώτο μεγάλο στόχο για τους αθλητές το προσεχές διάστημα.

Ο Βαγγέλης Βούλτσος, ομοσπονδιακός τεχνικός στο άθλημα, ήταν στην Θεσσαλονίκη και τις δύο μέρες των αγώνων. Κάνοντας τον απολογισμό της ημερίδας, σημείωσε: «Ολοκληρώθηκε μια ημερίδα, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη, με αρκετούς αθλητές να πιάνουν τα όρια για τους Χειμερινούς αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο μήνα. Τα περισσότερα από τα παιδιά έχουν μόλις γυρίσει από δύσκολες και πολυήμερες προετοιμασίες σε διάφορα μέρη, γι' αυτό και δικαιολογείται μία σωματική κούραση και μία χαλαρότητα. Βρισκόμαστε στο κυρίως μέρος της προετοιμασίας ενόψει των εναρκτήριων πολύ σημαντικών αγώνων, ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ενότητα ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της ιστοσελίδας μας: 

http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9519:-10-1112015&catid=466:2011-04-14-10-19-48&Itemid=572

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ