ΤΕΧΝΙΚΗ / ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΙΚΗΣ/ ΛΑΡΙΣΑ

Επιτυχημένη η 2η διοργάνωση

  23.11.2014 23:25       1293

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Τεχνικής κολύμβησης, το οποίο και διοργανώθηκε στη Λάρισα από τον σύλλογο ΑΟ «Λαρισαϊκός – ΤΙΤΑΝΕΣ», παράλληλα με διασυλλογική ημερίδα ορίων, η οποία και συμπλήρωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Πραγματοποιήθηκαν κοινές προπονήσεις των ομάδων υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών την Παρασκευή το βράδυ και το Σάββατο πρωί και απόγευμα, ενώ ακολούθησε Ημερίδα με θέμα: «Τεχνική κολύμβηση, Διατροφή και Ψυχολογική υποστήριξη αθλητών και αθλητριών».

Στη συνέχεια, έγινε εκδήλωση στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, όπου και βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων φέτος, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, ομοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης, μιλώντας για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία γιορτή. Σαν οργάνωση αγώνων, ήταν πολύ καλή και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους ιθύνοντες, όσο και το φίλαθλό κοινό της Λάρισας που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις. Η συμμετοχή των παιδιών στη διασυλλογική ημερίδα ορίων ήταν πολύ μεγάλη. Έγιναν σπουδαίες επιδόσεις, κρίνοντας και από το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας μας. Η εκδήλωση του Σαββάτου στο Πνευματικό κέντρο της Λάρισας ήταν πολύ σημαντική επίσης για εμάς και όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού τιμήθηκαν. Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, με πρώτη επίσημη διοργάνωση την Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Δεκέμβρη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χίο και Χανιά».

Απόλυτα ικανοποιημένος από το φεστιβάλ εμφανίστηκε  και ο Γιώργος Σαλταμανίκας, έτερος ομοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τόνισε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τις εκδηλώσεις που έγιναν το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα. Ο όγκος των παιδιών ήταν μεγάλος, υπολογίζουμε ότι παρευρέθησαν 150 αθλητές και αθλήτριες. Οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές, με βάση και την αρχή της προετοιμασίας στην οποία βρισκόμαστε. Ξεκινάμε αυτή τη χρονιά με αισιοδοξία και με ενθουσιασμό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ