ΤΕΧΝΙΚΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ/ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επιτυχημένη Ημερίδα στην Αθήνα

  21.02.2015 22:02       1078

Επιτυχημένη ήταν η Ημερίδα τεχνικής κολύμβησης, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλταμανίκας, που παρακολούθησε τις προσπάθειες των 115 κολυμβητών έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει και του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί το Μάρτιο.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Γιώργος Σαλαταμανίκας σημείωσε: «Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το Μάρτιο και θα είναι το πρώτο τεστ πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών και νέων-νεανίδων. Το επίπεδο των αγώνων είναι καλό και μας αφήνει ευχαριστημένους. Δουλεύουμε μεθοδικά για να ανανεώνουμε τις ομάδες μας ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων του εξωτερικού, με πολλά παιδιά να μας φέρνουν μετάλλια».

Ο ταλαντούχος Λυκούργος Κατσιάρας σημείωσε: «Προετοιμάζομαι εντατικά ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε μερικές ημέρες. Θέλω να βρίσκομαι στο Παγκόσμιο της Κίνας και οι επιδόσεις μου είναι πολύ καλές για την εποχή. Βελτιώνομαι συνεχώς, παρά τις δυσκολίες».

Ο Σταύρος Κουρλάκης τόνισε: «Στόχος μου είναι να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις. Θέλω το καλύτερο για κάθε αγώνισμα που συμμετέχω».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ