ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΛΕΙ ΟΦ

«Επιτυχημένη χρονιά- Γλυκόπικρη γεύση- Θέλαμε την Ευρωλίγκα»

  22.05.2016 22:07       1229

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε το 3ο της σερί πρωτάθλημα και 7ο στην ιστορία της, νικώντας το ΝΟ Βουλιαγμένης, στον τρίτο και τελευταίο τελικό με 13-11 κάνοντας το 3-0 στη σειρά. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 11-9, να το μετατρέψει αρχικά σε 12 και έπειτα σε 13-11 και να πανηγυρίσει στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, μία μεγάλη επιτυχία, σε συνέχεια του χθεσινού τίτλου του ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης.

Γλυκόπικρα συναισθήματα άφησε στον προπονητή και τις παίκτριες του Ολυμπιακού η φετινή χρονιά, στο τέλος της οποίας και μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Παυλίδης: «Επιτυχημένη χρονιά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος  τα εξής: «Η χρονιά μας ήταν καθ’ όλα επιτυχημένη. Όταν ξεκίνησε είχαμε ως στόχο την κατάκτηση του Σουπερ Καπ, που ήταν ο πρώτος τίτλος χρονικά, στη συνέχεια την παρουσία στο Φάιναλ Φορ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Τα καταφέραμε και τα τρία. Είναι επιτυχημένη η χρονιά».

«Γλυκόπικρα συναισθήματα»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε: «Η χρονιά ήταν πετυχημένη κατά το ήμισυ. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα αήττητες. Θέλαμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, γι’ αυτό και τα συναισθήματα μας είναι γλυκόπικρα.  Η ομάδα όμως χτίζεται με την πάροδο του χρόνου και αυτό είναι που θέλουμε να καταφέρουμε, να κάνουμε βήματα, αργά και σταθερά».

«Κλείνει γλυκά η χρονιά»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη σημείωσε από την πλευρά της: «Κλείνει γλυκά η χρονιά, αν και περίεργη και αρκετά πικρή. Ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδι, τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική, με την οποία δε καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ως Ολυμπιακός θέλαμε την Ευρωλίγκα, έχοντας παρουσία στο Φάιναλ Φορ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι και σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά, όπου οι στόχοι είναι οι ίδιοι με φέτος, η διατήρηση των κεκτημένων και η κατάκτηση και πάλι, όπως το 2015, της Ευρωλίγκα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ