ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιβλητική επικράτηση Υδραϊκού στον Πειραιά, 14-6 τον Εθνικό και 3Χ3

  19.10.2019 18:30       943

Με τρόπο επιβλητικό πέρασε από την έδρα του Εθνικού, στο κολυμβητήριο του Πειραιά "Π. Καπαγέρωφ" ο Υδραϊκός, το Σάββατο (19/10) το απόγευμα. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε άνετα με 14-6 του αντπάλου του, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και πέτυχε την τρίτη νίκη του στα ισάριθμους αγώνες.

Ο Υδραϊκός επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται να τον αναδεικνύει ως έναν από τους πρωταγωνιστές και πρωτοπόρους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Εθνικός έχει μείνει χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη με μεγάλη διαφορά. Στο φινάλε του παιχνιδιού υπήρξε ένταση, όταν σε εκτέλεση πέναλτι του Τοράκη που απέκρουσε ο Γαλανόπουλος, οι δύο παίκτες είχαν έντονο διάλογο με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται σχετικά: "Στο 0.03 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου και ενώ έχει δοθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας του Εθνικού, πριν από την εκτέλεση οπαδοί του Εθνικού καταφέρθηκαν κατά του πάγκου του Υδραϊκού λεκτικώς, εξαπολύοντας ύβρεις. Ο πάγκος του Υδραϊκού αντέδρασε με διαμαρτυρίες. Μετά την παρέμβαση των δύο προπονητών τα πνεύματα ηρέμησαν και εκτελέστηκε το πέναλτι. Μετά την εκτέλεση του πέναλτι και ενώ ο τερματοφύλακας του Υδραϊκού είχε αποκρούσει την μπάλα και τελείωσε ο αγώνας, ο τερματοφύλακας των μπλε πανηγύρισε και έκανε απρεπείς χειρονομίες προς τον αντίπαλο παίκτη των λευκών, Νο 6, ο οποίος είχε εκτελέσει το πέναλτι. Ο Νο 6 εκνευρισμένος κινήθηκε προς τον τερματοφύλακα των μπλε (Νο 1), αλλά οι παίκτες και των δύο ομάδων που ήταν εντός αγωνιστικού χώρου απέτρεψαν την όποια συνέχεια".

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 6-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 1-4, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Κατσαγούνος, Θεοδόσης – Παπαλούκας, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Κουτσιαλής 2, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 1,  Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Ματθαίου, Μπελέσης, Θηραίος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 2, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 1, Ίρβινγκ 5.

Διαιτητές: Δαμιανάκης Μουδραμής

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής