ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Επιβλητική επικράτηση του Ολυμπιακού στον ελληνικό εμφύλιο, 14-6 τον ΝΟ Βουλιαγμένης (pics)

  24.01.2023 20:43       536

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ελληνικού εμφυλίου στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 14-6 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της διοργάνωσης, το βράδυ της Τρίτης (25/1), στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και εξακολουθούν να μάχονται με την Μπαρτσελονέτα για την κορυφή της βαθμολογίας του συγκεκριμένου γκρουπ.

Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάρτον Βάμος, αλλά και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου και εκμεταλλεύτηκαν και την επιθετική ολιγωρία των φιλοξενουμένων, που στην πρώτη περίοδο είχαν μόλις τρεις προσπάθειες. Το 3-0 καθόρισε από νωρίς την έκβαση του αγώνα και από τη στιγμή που και στο β´ οκτάλεπτο οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς κατάφεραν να αυξήσουν το προβάδισμα (3-2 επιμέρους σκορ), όλα έδειχναν ότι θα «καθαρίσουν» από νωρίς.

Ο ΝΟΒ αντέδρασε στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν περιόρισε τις επιθέσεις των ερυθρολεύκων, αλλά δεν μπόρεσε να βελτιωθεί επιθετικά. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και με το εντυπωσιακό 6-1 έφτασαν στο τελικό θριαμβευτικό 14-6.

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα ο ΓΓ της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας και ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 14-6

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-3, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίγκορ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 4, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής