ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Επιβλητική νίκη στην Κροατία ο Ολυμπιακός, 17-8 την Γιαντράν Σπλιτ στην πρεμιέρα

  07.10.2019 21:12       646

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στην υδατοσφαίριση.  Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 17-8 επί της Γιαντράν Σπλιτ στην Κροατία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2018 και φιναλίστ του 2019 μπήκαν με το δεξί στους αγώνες των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έδειξαν ότι έχουν και φέτος φιλοδοξίες για διάκριση.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επέβαλε από το ξεκίνημα τον ρυθμό της, με βασικό όπλο την άμυνα και επιθετικό πλουραλισμό και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε στην αντίπαλό του αυξάνοντας συενχώς τη διαφορά. Πολύ καλός ήταν και ο Σέρβος τερματοφύλακάς του Ζιβογίνοβιτς.

Στις εξέδρες του κολυμβητηρίου βρέθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-17

Οκτάλεπτα: 2-5, 5-4, 0-4, 1-4.

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Άσιτς): Άνιτς, Μπούριτς Ρ., Ζόβιτς 2, Κράπιτς, Μπούτιτς 2, Πεΐκοβιτς, Πάουερ, Βρντόλιακ, Βίσκοβιτς, Ντέλιτς, Σέτκα 1, Ντούζεβιτς 3, Σούκιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζιβογίνοβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 3, Μπουλιούμπασιτς 2, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς 2, Ζερδεβάς.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής