ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιβλητικός στο Φάληρο ο Απόλλων Σμύρνης, 12-7 τον ΑΟΠΦ (pics)

  05.02.2022 19:51       917

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν κυρίαρχος, επέβαλε τον ρυθμό του και πήρε άνετα τη νίκη με 12-7 επί του Παλαιού Φαλήρου, στο Ρέστειο κολυμβητήριο, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" παίρνει τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία του συγκεκριμένου Ομίλου (την οποία είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική), με 34 βαθμούς και εξαιρετική πορεία (11 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, μόνο από τον Ολυμπιακό). Ο ΑΟΠΦ τερματίζει 7ος στον Όμιλο με 9 β.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη πήραν από το ξεκίνημα μεγάλο προβάδισμα στο ματς με το Φάληρο και το αύξαναν μέχρι λίγο πριν από το φινάλε. Ηγέτης και σκόρερ του Απόλλωνα, για άλλη μια φορά, ο Άλεξ Γούνας με 6 γκολ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-12

Οκτάλεπτα: 2-5, 1-1, 1-4, 3-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πετρόπουλος, Τζώρτζης, Σέιν 1, Καλής 1, Κλήμος 1, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 2, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης, Χέλμης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 6, Τσολακούδης, Σολανάκης 2, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παντελής

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής