ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ετοιμοπόλεμα τα κορίτσια για τον ημιτελικό

  25.01.2012 20:40       1120

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Με διπλή προπόνηση συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό ημιτελικό με την Ουγγαρία (18.00 τοπική), η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Ο Γιώργος Μορφέσης, που πάντα συνηθίζει να κρατάει μικρά καλάθια και να μην λέει πολλά λόγια πριν από κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι με υποδεέστερη ομάδα είτε με μεγάλο αντίπαλο, είδε με ευχαρίστηση τις 13 διεθνείς μας πολίστριες να ανταποκρίνονται με όρεξη και διάθεση στις προπονήσεις.

Πριν την βραδινή προπόνηση έγινε θεωρία, κυρίως πάνω στο παιχνίδι της Ουγγαρίας στον παραπάνω, κάτι που θα συνεχιστεί και αύριο που η Εθνική μας έχει πρωινή προπόνηση στην πισίνα των αγώνων.

Ιδιαίτερη σημασία τονίστηκε ότι πρέπει να δοθεί στις Σόιτς, Ντράβουτζ, Κεστχέι (δεύτερη σκόρερ με 12 γκολ μέχρι στιγμής), Μπούικα.

Στον αυριανό αγώνα είναι πολύ πιθανό, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη να αγωνιστεί χωρίς την προστατευτική μάσκα που φορούσε μέχρι τώρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά τον τραυματισμό της στην Τρίπολη πριν 3 βδομάδες (ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη).