ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο Ολυμπιακός, 17-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης

  13.12.2018 17:27       534

Με άνεση και επιβλητικό τρόπο πέτυχε και την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση ο Ολυμπιακός, αφού νίκησε με 17-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο στη σειρά προημιτελικό, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» κι έτσι θα υπερασπιστεί τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που κατέκτησε πέρυσι.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που είναι και φέτος το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του, ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα και με πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση έχτισε από την αρχή μια διαφορά που την αύξανε μέχρι το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 17-5

Οκτάλεπτα: 4-2, 7-1, 3-0, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ, Θεοδόσης – Παπαλούκας, Παπαδόπουλος Γ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Αναγνωστόπουλος, Ξανθόπουλος.

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής