ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / 20ό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Έγιναν κάποια λάθη που στοίχισαν - Η ζωή συνεχίζεται, κοιτάμε μπροστά, σε Ντόχα και Παρίσι»

  19.07.2023 16:03       4852

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο 20ό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα με την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Μετά το τέλος της προσπάθειάς της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που δεν κατάφερε τελικά να ανέβει στο βάθρο, όπως είχε κάνει πέρυσι στη Βουδαπέστη, δήλωσε ανάμεσα στα άλλα:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν το δεύτερο μετάλλιο που χάθηκε σήμερα. Έγιναν κάποια λάθη τα οποία μου στοίχισαν. Αν δεν είχαν γίνει αυτά θα βρισκόμουν στα μετάλλια. Το ένα, μάλιστα, την τελευταία στιγμή και δυστυχώς οι λεπτομέρειες στοιχίζουν.

Σίγουρα είμαι στεναχωρημένη. Παρόλα αυτά είμαι ευτυχισμένη γενικά από την εμφάνισή μου. Ειδικά από το Τεχνικό είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και θεωρώ ότι το μετάλλιο είναι σαν να το έχω πάρει. Όσον αφορά το Ελεύθερο, σίγουρα ήθελε παραπάνω δουλειά. Το απόλαυσα, θα ήθελα να μελετήσω αυτά τα λάθη που έγιναν.

Οι νέοι κανονισμοί απαιτούν να είσαι ακριβής, υπάρχει το άγχος και η πίεση και χρειαζόμαστε εμπειρίες πάνω σε αυτό, που δεν έχουμε ακόμα πολλές. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτερες και να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Παρισιού από το Παγκόσμιο της Ντόχα. Η ζωή συνεχίζεται. Ο αθλητισμός είναι όμορφος, κάτι πολύ σημαντικό για μένα, η δουλειά μου. Αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα σημαντικά στη ζωή. Θα δω τα λάθη μου, θα τα διορθώσω, για να είμαι την επόμενη φορά καλύτερη».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής