ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / Πέτρος Φυρίγος

Ευελπιστούμε για μια καλύτερη συνέχεια

  18.03.2012 18:20       1249

Σήμερα ολοκληρώθηκε στον Βόλο η ημερίδα των καταδύσεων  για την Α,Β και Γ κατηγορία, που θα έδινε τα όρια για το μίτινγκ της Δρέσδης. Μέχρι στιγμής, τρεις είναι οι αθλητές (Αφέντος, Κατσούλη και Πανούση) που έχουν καταφέρει να πιάσουν τα όρια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής: 3μ τραμπολίνο Γυναίκες Β Κατηγορία: Ρέκα Βασιλική ΑΡΓΩ 269.10, Δημητρίου Μαριάνθη (Αργυρούπολη) 264.70

Σταθερός Βατήρας Άνδρες Γ Κατηγορία: Τοσούνης Παναγιώτης (ΑΡΓΩ) 195.20, Μόρβαλης Νικόλαος (ΠΑΟ) 173.25, Αγγλογάλος Αναστάσιος (ΝΟΒΑ) 140

Πλατφόρμα Ανδρών Β Κατηγορία: Μόρβαλης Δημήτρης (ΠΑΟ) 201.35

O ΦΥΡΙΓΟΣ

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Πέτρος Φυρίγος (στη ΦΩΤΟ αριστερά με Σιρανίδη, Μπίμη και Δημήτρη Διαθεσόπουλο στους ΟΑ της Αθήνας), μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την εμφάνιση όλων των αθλητών στην ημερίδα, αλλά και τις προσδοκίες του για το μέλλον στο ανοιξιάτικο πρωτάθλημα τον Απρίλιο. Στα λεγόμενά του συμπεριέλαβε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν, με την ημερίδα να διεξάγεται στον Βόλο και όχι στην Αθήνα, ελέω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα καταδυτήρια στην πρωτεύουσα. Αναλυτικότερα:

«Μπορώ να πω πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην Αθήνα με τα καταδυτήρια, κάτι που έχει ως επόμενο να καταπονεθούν οι αθλητές για να ταξιδέψουν μέχρι τον Βόλο, έγινε μια σχετικά καλή ημερίδα, που είχε ως αποτέλεσμα να πιάσουν  το όριο τρεις αθλητές μας. Είναι μια αρχή, αλλά πρέπει να γίνει και η συνέχεια στο ανοιξιάτικο πρωτάθλημα στις αρχές Απριλίου, ώστε να ταξιδέψουμε τουλάχιστον με έξι ή και εφτά  αθλητές στη Δρέσδη για το διεθνές μίτινγκ. Ευελπιστώ πως στη συνέχεια θα έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, για να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας επάξια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος