ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Χριστόδουλος Χούμας

«Ευκαιρία προετοιμασίας για τα παιδιά»

  23.01.2013 17:43       922

Ο Τεχνικός Σύμβουλος της κολύμβησης Χριστόδουλος Χούμας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μίλησε για την επικείμενη ημερίδα προαγωνιστικών στο κλειστό του ΟΑΚΑ (24-26/1). Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα σωματεία και τους αθλητές που θα συμμετέχουν, όπως επίσης και στο σκοπό για τον οποίο γίνεται η ημερίδα αυτή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Από αύριο (24/1) έως και το Σάββατο (26/1), στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, διεξάγεται από την Ομοσπονδία μία ημερίδα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών, με παιδιά ηλικίας 9-12 ετών. Θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες του Κέντρου, δηλαδή 65 σωματεία με 1.150 αθλητές περίπου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών και των συλλόγων.

Από κει και πέρα, όπως και όλες οι ημερίδες κολύμβησης, έτσι και αυτή, γίνεται ως μια ευκαιρία να προετοιμαστούν τα παιδιά, ενόψει των επίσημων αγώνων που έχουν να δώσουν στη συνέχεια. Οι προπονητές μπορούν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές και να βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε, γιατί το θεωρώ ίσως και το πιο σημαντικό, ότι η οργάνωση αυτής της ημερίδας έχει σκοπό να κάνει τα παιδιά να χαρούν αυτό που κάνουν και την ευκαιρία που τους δίνεται μέσα από αυτούς τους αγώνες, όπως επίσης και να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις, που θα τους είναι πολύ σημαντικές για τη συνέχεια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος