ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εύκολα ο Απόλλων Σμύρνης, 15-7 τον Παναθηναϊκό, ανέβηκε 3ος

  19.02.2020 22:15       709

Σαφώς ανώτερος ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 15-7 επί του Παναθηναϊκού, ως τυπικά φιλοξενούμενος στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Ο Απόλλων ανέβηκε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του Υδραϊκού από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι έμειναν μόνοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" καθάρισε τον αγώνα με το ξέσπασμά της στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια ο Κατρουζανάκης χρησιμοποίησε τους νεαρούς παίκτες του. Κορυφαίος σκόρερ του Απόλλωνα ο συνήθης ύποπτος Νίκολα Μοσκόφ (7 γκολ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-15

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-6, 2-4, 4-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 1, Χατζηστεφάνου, Δευτεραίος, Χριστοφορίδης, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου, Γκαράνης 2, Σμιθ 3, Κατσαγούνος, Σαλτερής, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος 1, Γραμματικός 2, Μοσκόφ 7, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 3, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Λουπάκης 1, Τσιστράκης, Καβουσανός, Μπαμπανίκας, Γκάτσος 1.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής