ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εύκολα ο ΝΟ Χίου 13-5 τον Εθνικό

  04.05.2012 16:36       1037

Ο ΝΟ Χίου είχε ένα εύκολο απόγευμα ως τυπικά γηπεδούχος στο κολυμβητήριο του Πειραιά με αντίπαλο τον τυπικά φιλοξενούμενο Εθνικό, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Η ομάδα του νησιού της μαστίχας επιβλήθηκε με 13-5 των "κυανόλευκων" του Πειραιά (που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α2) και παίρνει οριστικά την 3η θέση στη βαθμολογία.

Ο ΝΟΧ περιμένει την οριστική κατάταξη στις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (η οποία θα γίνει γνωστή μετά τη λήξη των υπόλοιπων παχνιδιών που αρχίζουν στις 18.00) για να μάθει ποιος από τους Ολυμπιακό ή, ΝΟ Βουλιαγμένης θα είναι αντίπαλός του στα ημιτελικά των πλέι οφ. Οι Χιώτες θα έχουν μειονέκτημα έδρας. 

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 13-5

(3-0, 5-0, 4-4, 1-1)

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης 3, Βλοντάκης 2, Κατσουλάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 3, Κανδιόγλου, Ντόσκας, 3, Χατζηδάκης 1, Φουντούλης Γιώρ. 1, Βοργιάς, Μισεντζής, Πίσσιας, Γαβαλάς Ι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Αιβαλιώτης, Λέντζος, Ξανθόπουθλος, Σιώνης, Ρουμελιώτης, Πετρόχειλος, Γκιάλης, Γαβαλάς Γ. 4, Κεχαγιάς Χ. 1, Αλεβίζος, Σταθόπουλος, Χατζηκυριακάκης Ν., Αδαμόπουλος.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μικεδάκης

Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) ο Ανδρέας Μιράλης που πέτυχε 4 γκολ για τον ΝΟ Χίου