ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εύκολα ο Ολυμπιακός, 17-5 τον Παναθηναϊκό στο Γουδή και πάει Σπλιτ για τη Γιαντράν

  05.10.2019 20:08       759

Άνετα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επικράτησε με 17-5 του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του πάρκου "Γουδή", στο ματς που έκλεισε την 1η αγωνιστική του 34ου πρωταθλήματος της υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και πάει για την υπεράσπιση του τίτλου του.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικεντρώνεται πλέον στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα απέναντι στην Γιαντράν Σπλιτ, στην Κροατία (Δευτέρα 7/10, 20:00 ώρα Ελλάδος) για την 1η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Τσάμπiονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός του Νίκου Βενετόπουλου αγωνίστηκε χωρίς τους δύο ξένους του (ο Κόξιτς έχει έναν τραυματισμό στο πόδι και Σμιθ θα αφιχθεί σε λίγες ημέρες), ενώ ο Βλάχος για τον Ολυμπαικό δεν είχε στη σύνθεση τον Άλεξ Γούνα (για λόγους ξεκούρασης) και φυσικά δύο από τους τέσσερις ξένους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-17

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 1-6, 1-5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ. 1, Μαλανδράκης, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος 2, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Παπαδημητρίου Αλ., Χατζηγούλας, Σαλτερής, Εγνατιάδης, Ορφανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 2, Γεννηδουνιάς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Α, Χαλυβόπουλος Ι.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής