ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Εύκολα το «4 στα 4» ο Πανιώνιος, 13-9 τον ΠΑΟΚ Domus Ergo

  14.10.2023 20:11       7525

Παρά τη σημαντική απουσία του αρχηγού του Αλέξανδρου Γούνα (που είναι τραυματίας στους προσαγωγούς), ο Πανιώνιος “καθάρισε” σχετικά εύκολα και το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και προελαύνει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου επιβλήθηκαν με 13-9 επί του ΠΑΟΚ Domus Ergo στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου, έκαναν το “4 στα 4” και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του Ομίλου. Πλέον, το νεοσμυρνιώτικο συγκρότημα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Πρίμορατς Κότορ στο Μαυροβούνιο για την 2η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του LEN Euro Cup. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στους 6 βαθμούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 13-9

Οκτάλεπτα: 5-2, 2-3, 3-3, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος Ι. 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 2, Μουρίκης 1, Σπαντιδάκης, Ουκρόπινα 1, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης, Μπιμπλιάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καραντζάς 1.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής