ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΓΟΥΟΡΛΝΤ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Εύκολη νίκη (15-4) στην Πόλη επί της Τουρκίας

  02.02.2013 20:54       1023

ΦΩΤΟ: Η Εθνική μας στην παρουσίαση του αγώνα με την Κροατία στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Τετάρτη

Δεν είχε πρόβλημα η Εθνική μας, στην Κωνσταντινούπολη, όπου και κέρδισε εύκολα την αντίστοιχη της Τουρκίας με 15-4, για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ στον Α’ Όμιλο Ευρώπης.

Από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα και σε κανένα σημείο του δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, πλην μιας αξιοπρεπούς ήττας.

Ο Γιάννης Φουντούλης ήταν ο τοπ σκόρερ της Εθνικής μας με 4 γκολ, ενώ ένα λιγότερο πέτυχε ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Σκόρερ χρίστηκε και ο Μανώλης Σολανάκης στην παρθενική του συμμετοχή στην ομάδα των Ανδρών, αλλά και ο επανακάμψας Παναγιώτης Παπαδόγκωνας.

Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τις δύο στον Όμιλο και τους 6 βαθμούς.

Τα 8λεπτα: 2-5, 1-3, 0-2, 1-5

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2,  Δελακάς 1, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας, Κολόμβος 3, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Καπότσης, Σολανάκης 1, Τίγκας, Γαλανίδης

Διαιτητές: Βόγκελ (Ουγγαρία) – Άντζιτς (Μαυροβούνιο)

Κεχαγιάς: «Είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς έμεινε ευχαριστημένος από την ενέργεια και συγκέντρωση των διεθνών μας, μέσα στο παιχνίδι.

«Προσεγγίσαμε το παιχνίδι σαν να ήταν μοναδικό. Τα παιδιά είχαν ενέργεια και συγκέντρωση. Για τα νεότερα παιδιά της ομάδας, το παιχνίδι, πρόσφερε εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον. Η ομάδα βγάζει υγεία εντός και εκτός πισίνας και με τον τρόπο αυτό θα βαδίσουμε», τόνισε στις δηλώσεις του.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας, το Μαυροβούνιο στις 27 Μαρτίου, εντός έδρας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ