ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ευρώπη με ισοπαλία στο φινάλε ο Παναθηναϊκός, 8-8 με Πανιώνιο

  22.04.2013 19:47       869

Ισοπαλία 8-8 έληξε το παιχνίδι στο Φάληρο ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική. Οι πράσινοι πήραν αυτόν τον πόντο με γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη (ΦΩΤΟ από το σημερινό ματς) στο φινάλε, ισοβάθμησαν με τον ΠΑΟΚ, αλλά ευνοήθηκαν και πήραν εκείνοι την προνομιούχο 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκή έξοδο. Ο Πανιώνιος είχε σωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με 8-6, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο φινάλε να πάρει αυτό που ήθελε με γκολ του Νικήτα Κόχειλα (που μείωσε 8-7) και του Γιώργου Αφρουδάκη που ισοφάρισε στα 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 3-2, 2-2, 2-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Λέντζος, Σιδέρης, Γερακούδης, Κόχειλας Ν. 1, Κουρλιάφτης Δερμιτζάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Κονταξής, Αφρουδάκης Γ. 4, Αφρουδάκης Ζ., Κατσαούνης 1, Δρεμιτζάκης Χρ., Οικονομίδης, Παρασκευόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 1, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ. 3, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης, Φούτρης,Σάκιτς 1, Αλβέρτης, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 2, Γαρταγάης, Καρακάσης, Κουκής.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής