ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 3o Stoiximan FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευτυχία Καραγιάννη: «Η μεγαλύτερη επιτυχία της γυναικείας ομάδας του Νηρέα»

  17.07.2020 22:23       900

Ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό του 3ου Stoiximan Final-4 γυναικών, με 15-12 της ΝΕ Πατρών και θα αντιμετωπίσει αύριο (18/07) τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στον τελικό της διοργάνωσης.

Για την μεγάλη επιτυχία του Νηρέα Χαλανδρίου και την παρθενική συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου,  μίλησε η προπονήτρια της ομάδας, Ευτυχία Καραγιάννη: «Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία της γυναικείας ομάδας του Νηρέα. Την περασμένη Κυριακή κατακτήσαμε τον τίτλο του πρωταθλήματος των Νέων γυναικών, ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες. Διανύουμε μία πολύ όμορφη περίοδο. Αναφορικά με την πρόκριση στον αυριανό τελικό, θεωρώ πως είχαμε και τύχη αφού στον ημιτελικό κληρωθήκαμε με μία πιο βατή ομάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη. Αύριο θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να χαρούμε την συμμετοχή μας. Με τις συνεργάτιδές μου, την Κατερίνα Οικονομοπούλου και την Γεωργία Ελληνάκη, έχουμε επενδύσει πολύ στην ομάδα και πιστεύουμε στα νέα παιδιά. Τα κορίτσια έχουν πολύ όρεξη για δουλειά, είναι μέλη των Εθνικών ομάδων και το μέλλον τους είναι λαμπρό».

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος, στάθηκε στις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, αλλά καιο στο μέλλον της ομάδας: «Λίγα λεπτ;a πριν το τέλος καταφέραμε να μειώσουμε στο γκολ, όμως κάποια λάθη στην άμυνα, αλλά και η κούραση, δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, διότι μετά από πέντε μήνες αποχής, παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο και καταφέραμε μέχρι το τέλος να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την νέα χρονιά. Έχουμε και άλλα κορίτσια από την νέα φουρνιά της ΝΕΠ που θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα και πιστεύω πως στο μέλλον θα φέρουν επιτυχίες στην ΝΕΠ».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της επαρχίες, ο Δημήτρης Μπιτσάκος, επεσήμανε: «Είναι δύσκολο για μια επαρχιακή ομάδα να πρωταγωνιστεί. Υπάρχει η απόσταση και άλλες δυσκολίες. Όμως η θέληση και το μεράκι μας βοηθούν να παλεύουμε για να φέρουμε επιτυχίες στην Πάτρα».

Η Ιφιγένεια Μαυρωτά η οποία ήταν από τις πρωταγωνίστριες στην επικράτηση του Νηρέα, υποστήριξε: «Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και η ΝΕΠ απέδειξε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Πλέον έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση, αυτή της συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου. Ο Νηρέας απαρτίζεται από πολύ νεαρές παίκτριες με μικρό μέσο όρο ηλικίας και σίγουρα θα αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι υπερδύναμη και είναι μεγάλη μας τιμή να είναι ο αντίπαλός μας. Πάμε για μία αξιοπρεπή εμφάνιση».

Τέλος, στην ανταγωνιστικότητα της ΝΕΠ, στάθηκε η Εύα Λούδη: «Είχαμε 5 μήνες να αγωνιστούμε όλες μαζί σαν ομάδα, αφού οι μετακινήσεις των παικτριών που είναι στην Αθήνα, ήταν εμπόδιο στο να βρεθούμε λόγω των καταστάσεων. Θεωρώ όμως πως το αποτέλεσμα, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα συνέβησαν φέτος, ήταν πολύ καλό. Καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά στο τέλος στο γκολ και πιστεύω πως οι προπονήσεις που μας έλειψαν, ήταν ο λόγος που δεν καταφέραμε να αντεπιτεθούμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.