ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Γιαννιώτης

Ευχάριστη εμπειρία

  11.05.2012 17:56       1367

Όπως είναι γνωστό, χθες ο Σπύρος Γιαννιώτης ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην Αφή της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Το γεγονός αυτό τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, ως είθισται, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την τελετή η διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2012, Μ. Βρετανία.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, και αυτό έδωσε το ερέθισμα στον μεγαλύτερο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ονόματι "Ράδιο Μέρσεϊσάιντ", να κάνει μια ολιγόλεπτη συνέντευξη με τον Έλληνα πρωταθλητή της κολύμβησης.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή, επιλέγονται κατά διαστήματα άτομα που έχουν γεννηθεί στο Λίβερπουλ, και είναι ευρέως γνωστά στον χώρο του αθλητισμού. Έτσι έγινε και με τον Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος απάντησε σε βιογραφικές ερωτήσεις, όπως την πρώτη του επαφή με τις πισίνες, αλλά και τα αμέτρητα χιλιόμετρα που έχει «καταπιεί» για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Τέλος, μίλησε ακόμη μία φορά με μεγάλη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των  Ολυμπιακών, στους οποίους, όπως έχει τονίσει μυριάκις τον τελευταίο καιρό, θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, για να παρακολουθήσει τους πρώτους αγώνες του Ακρόπολις, μαζί με τον προπονητή του, Νίκο Γέμελο, και δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Ήταν ωραία εμπειρία. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο πρόσωπό μου και με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμπερηλήφθηκα στα άτομα που διαλέγει ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός"

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος