ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ευχαριστίες του Γιώργου Κατσαρού για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου

  21.05.2012 16:01       963

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, επικεφαλής από πλευράς Ομοσπονδίας, για τα οργανωτικά του 13ου Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο Αργοστόλι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ΚΟΕ πιστή στο δόγμα της για αποκεντρωμένη αθλητική δράση των εκδηλώσεων της, στην ελληνική περιφέρεια, απέδειξε και με το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αργοστόλι ότι αυτή η πολιτική της δικαιώνεται.

Η διοργάνωση ήταν άκρως επιτυχής και για το λόγο αυτό θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αργοστολίου που δούλεψαν γι αυτήν και ιδιαίτερα τους Μάκη Κοσμάτο και Άγγελο Πανταζάτο, το προσωπικό του Κολυμβητηρίου και όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον Αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ Γενικό Διευθυντή Ιονίων νήσων Δημήτρη Τσιότσιο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Κεφαλονιάς Παναγιώτη Φιλίππου και τους αστυνομικούς που εργάστηκαν με ζήλο για την ομαλή διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ και βοήθησαν τα μέγιστα στην άψογη διοργάνωση.

Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου στην ΚΟΕ, τους υπαλλήλους της, τον Διευθυντή της Γιώργο Χριστοφοράτο και τον Μπάμπη Τρούλο».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ